Árak

Chiptuning árlista

Árainkat egyedileg kalkuláljuk, mely függ az autó típusától, a beavatkozás jellegétől. Kérje, munkatársunk segítségét!

Szolgáltatásaink

1. csomag

Gépjárművizsgálat

Állapotfelmérés

Optimalizálás

-

-

35.000 Ft-tól

Az ár tartalmazza a gépjárművének vizsgálatát, mellyel egy korábbi módosítást, vagy annak hiányát diagnosztizáljuk. Ez a belépő arra vonatkozóan, hogy javasolunk-e egyáltalán bármilyen optimalizálást, vagy már indokolatlan, illetve ha nem megfelelő állapotú a járműve, ami miatt nem vállaljuk. Természetesen tudunk segíteni a javításban, és utána már akár szó lehet a szofveres finomításról is.

2. csomag

Gépjárművizsgálat

Állapotfelmérés

Optimalizálás

Működés optimalizás

-

50.000 Ft-tól

Az ár tartalmazza az 1. csomagban foglaltakat, továbáá ekkor az első lépcsőn túlhaladva már beleavatkozunk a müködésbe, átírjuk a beállításokat, egy adott irány szerint.

3. csomag

Gépjárművizsgálat

Állapotfelmérés

Optimalizálás

Működés optimalizás

Tuningvédett ECU optimalizálás

65.000 Ft-tól

3A vezérlőegységek bonyolultsága,az elavult vagy a modern tecnika miatt egyes esetekben többlet munkával jár egy adott optimalizálás, tuning. Így a belépő ár is magasabb. Ezek a régebbi vezérlők bontása esetén alkalmazandó,vagy az újabbak esetén, amik már tuningvédett ECU-k. Ezt követik az egyedi tuningok, vagy akik célirányosan méréssel egyetemben az adott állapotból a maximumot kívánják kiaknázni, így akár egy vagy többnapi munkával jár a megrendelés.

Márkafüggetlenül javítunk gépjárműveket, legyen az Ottó vagy Diesel motor. Tudunk javítani az ügyfél igényei szerint, ahogy azt egy Facebook csoportban, vagy a "haverok" javasolták! Ebben az esetben természetesen nem a gépjármű hibáját keressük, hanem a kért javítást végezzük el. Más esetekben amennyiben ránk bízza, megkeressük a gépjármű hibáját, ajánlatot teszünk a javításra, és orvosoljuk a problémát.

Karrierista Chiptuning